Naujienos

Virtualūs LNDTA narių susitikimai

Parašė: : data: : 2020 lapkričio 2 komentarai : (Komentavimas išjungtas įraše Virtualūs LNDTA narių susitikimai)

Norime pasidžiaugti dar viena naujiena. LSMUL KK ketvirtadieniais jau daug metų vyksta kvalifikacijos kėlimo posėdžiai. Šiuo virtualaus bendravimo laikotarpiu pakvietėme prie mūsų posėdžių prisijungti visus norinčius LNDTA narius. Kvietimus į vyksiantį posėdį išsiunčiame kraštų pirmininkams, kurie žinią išplatina savo nariams. Jau įvykusiame bendrame posėdyje prof. Inga Skarupskienė komentavo KDIGO gaires, buvo pristatyta paciento ambulatorinio stebėjimo forma. Numatoma aptarinėti ir sudėtingus, neaiškius klinikinius atvejus.

Taip pat kvietėme ir toliau kviesime jungtis prie Journal Club, kur nefrologijos rezidentai ir jaunieji nefrologai pristatinės straipsnius iš naujausių žurnalų bei įdomius klinikinius atvejus. Džiaugiamės, kad prie šios virtualios iniciatyvos prisijungs ir Vilniaus Santaros klinikų nefrologų kolektyvas.

Taigi, nepaisant sudėtingos epidemiologinės situacijos ir kupinų veiksmo darbo dienų, stengsimės susitikti ir pasidalinti ne tik kasdieniniais iššūkiais, bet ir pasiekimais bei naujausiomis žiniomis.

lndta

Author

view all posts

Kontaktai

Lietuvos nefrologijos, dializės ir transplantacijos asociacija